Reference

V veliko veselje in zadovoljstvo nam je svetovanje strankam, saj se velikokrat izkaže, da stranke nimajo najboljših prostorskih predstavitev ali ne vedo, kako bi najbolj optimalno izkoristile prostor, ki ga želijo opremiti. Največje zadovoljstvo pa nam prinašajo stranke, ki so z našimi storitvami zadovoljne in nas priporočajo naprej.

V začetku našega delovanja smo predvsem sodelovali z znanimi slovenskimi podjetji kot so Jelovica, LipBled, Slovenijales, Stilles, predvsem z podjetjem Kampo d.o.o., pri objektih kot so Hotel Lev, Hotel Union, Kristalna palača, Postojnska jama...

Zadnja leta se največ posvečamo svojim lastnim strankam. V velik ponos nam je, da uspešno sodelujemo z MF Ljubljana, kjer poskrbimo za celovito prenovo pprostora ( gradbene storitve, slikopleskarska dela, elektroinštalacije in tlakarska dela) ter s celovito izdelavo pohištva,samo dodelavo ali predelavo pohištva.

Na prav tak način se dela lotimo tudi pri fizičnih strankah, lahko naredimo celovito prenovo ali pa samo pohištvo po željah stranke.

Zamenjamo notranja in vhodna vrata.


Demales

DEMALES, Matjaž Delavec s.p.
Savska loka 21,
4000 Kranj
(prostori bivše tovarne Planika)

Telefon: 04 204 76 09
Mobitel: 041 765 814
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delovni čas:
od ponedeljka do sobote: 7h – 19h

2021 © Demales d.o.o., izdelava Nemis